- Köszönetek: 3
Tiszteltetem a Társaságnak!
Ami a Főnixet illeti, Én meg voltam győződve róla, hogy azért ilyen borsos az ára, hogy bárki bármilyen csapathoz megvehesse, ha akarja, és ezzel a kezdés jogát is megszerezze, ha kifizeti a madárkát. Most már, főleg, hogy a csapatok is nyilvánosságra kerültek nincs mit tenni, így kell letudni ezt a versenyt. Egyébként velem simán lehet alkudni, szóval, ha visszakaptam, volna a csapatomat azzal, hogy a Főnix csillagos lény csak véletlenül lemaradt róla, és még nem hozták nyilvánosságra a többiek bandáit, akkor egyáltalán nem méltatlankodtam volna…
Ami pedig a csapatomat illeti, sajnos a rendelkezésre álló 1 hónapot semennyire nem sikerült kihasználnom, hogy valami normálisat kitaláljak, így a H2 támadás csapatomat ötvöztem a legutóbbi HME-s H3 támadás csapatommal. A fekete gömbbel próbáltam volna váratlant húzni, ami olyan szinten nem jött be, hogy 1 csapat ellen van minimális értelme, egyébként iszonyatos pénzkidobás volt. De sebaj, ebből kell főzni, biztos finom lesz...
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Ricsepi beküldte:
Szerintem én amúgyis megvehettem volna, amennyiben az Enchanter kitételt nézzük a főnixre is.
Szia Dragon!
Egyáltalán nem éreztem offenzívnak a korábbi hozzászólásodat, ami a csapat visszapattintását illeti, sőt teljesen korrektnek tartom a hozzáállásodat az egész problémához, amit pedig a Főnix áráról írtam nem szemrehányásnak szántam, csak magyaráztam a bizonyítványomat, hogy milyen logika mentén jutottam el arra a következtetésre, hogy a madárka teljesen jogosan nem csillagos lény, és nekem azonnal vennem kell belőle. A mohóság bűn.
És hogy ilyen szépen sikerült befejeznem (legalábbis ami engem illet) a Főnix témát, pár szó (szigorúan csak ránézésre) a csapatokról. Mivel Offline támadásban meglehetősen tapasztalatlan vagyok, eddig csak egy versenyen indultam és az is Heroes 2-ből volt, nem lenne szerencsés részemről különösebben részletes, mélyenszántó gondolatokat megosztanom (leginkább, azért mert nem is tudnék), de a bajnokra, illetve a top okozott kárra van egy-egy tippem.
Szerintem Teki csapata lesz az, aki a legkevesebb veszteséggel lehozza ezt a versenyt, a 100 Sharpshooter nem nevezhető soknak, azonban a Heroes 2 Támadás versenyen Shan csapata is a jól felépített taktikának köszönhette a kiemelkedő eredményt, nem pedig a hordaszellemnek.
Aki pedig, mint mesterséges intelligencia fogja a legtöbb kárt okozni az szerintem ezúttal is Jou lesz, és most elsősorban a genya felállásának köszönhetően, nem pedig azért mert oda kell menni hozzá és melee penalty-val leboxolni a meccset.
Üdv!
Jelezni szeretném, hogy nem felejtettem el a mentések legyártását és kitételét, mindösszesen meglehetősen elvagyok havazva, azonban a BB előtt (ami most hétvégén esedékes) legyártom és kiteszem majd őket ide.
Üdv! Dragon
Üdv!
A mentések az alábbi linken találhatóak meg:
https://drive.google.com/file/d/0B3Qdh-0KRdV3Y2QxTHlkSEJTWUU/view?usp=sharing
A beküldési határidő: 2016.04.17
Remélem ez a bő 1 hónap mindenkinek elég lesz arra, hogy visszaküldje a csapatából kihozott maximumot az e-mailemre A mentéseket továbbra is a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várom.
Amennyiben bárkinek észrevétele van a mentésekkel vagy a játékkal kapcsolatban, az ne habozzon megkeresni!
Jó játékot és sok szerencsét kívánok mindenkinek!
Üdv! Dragon
Dragon most te szervezed a H3 támadást?
Ez mennyiben más az online mint a BB vagy Táboros szabályzatilag?
Mi Vogyival Dueleztünk nemrég.
Helyzetjelentés 144. - Heroes 7 Duel Online multi Vologya mesterrel
Megnéztem a mentéseket. Eléggé jól megy a csapatnak. Jou ellen kell majd a legtöbbet visszatöltenem, hogy a megfelelő spell jöjjön az enchantertől és a phoenix is túl élje. Hypnozis az nagyon szemét dolog.
Akkor mielőtt mindenki beleélné magát a dolgokba, ki vette észre azt amit én? Senki?
Nem tűnt fel senkinek hogy nem varázsol a gép, csak ami alapból van( nekem hipno, KTibszának stone skin )? ( És én tudom is hogy miért lehet sajnos )
Jou beküldte:
Nekem fogalmam sincs ki milyen spelleket vett, ezért fel sem tűnt. Mondjuk nem is volt olyan sok varázslási lehetőségük.
Remek, én tegnap beküldtem a mentéseket...
Ezer ördög és pokol... Tegnap letoltam az utolsó meccsemet is és ma akartam beküldeni a mentéseimet, de így kuka mind... Na nem baj, akkor várom a jó pályákat, sajnos nekem sem tűnt fel, hogy nem varázsol megfelelően a gép, mert vagy idejekorán elrohant vagy varázsolta az alapokat, és azzal meg izzadnom kellett...
Üdv!
Az új mentések itt találhatóak meg:
https://drive.google.com/file/d/0B3Qdh-0KRdV3cUMxVUtaTFhZNk0/view?usp=sharing
Köszönöm Jounak az észrevételt, azt hiszem ez "kissé" megfogja nehezíteni a mentéseket. Bocsánat mindenkitől a hibáért (főleg azoktól, akik már lejátszották...), emberből vagyok én is, sajnos néha hibázok. Ha van további probléma, ne habozzatok kérdezni!
Üdv! Dragon