forum top

× Minden, ami Heroes of Might and Magic

emo Twitch live stream

Több
2015 dec. 13 20:26 #369

Üdv mindenki.

Ma volt egy érdekes csatám,aki kiváncsi rá és van egy kis ideje (1 óra :D )az itt megnézheti:
http://www.twitch.tv/dave_hun/v/29796755

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Több
2015 dec. 19 10:42 #422

Nem kell hozzá 1 óra, végig kell pörgetni, és 10 perc se a lényeg belőle :D
Ellenben sose fogom megérteni, a semmin mit lehet gondolkozni 5-10 percet ... :)


Üdv. Jou!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Több
2015 dec. 19 11:48 #423

Az a helyzet,hogy sok meccs rengeteg időbe telik,ez az egy konkrétan 14 órás volt,3 részletben játszottuk le.Ilyenkor 10x meggondolja az ember mit lép főcsatában :) Az ellenfelem türelmetlen volt és hibázott is párszor...

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Több
2015 dec. 21 12:56 #434

Néha tényleg hosszúak tudnak lenni a főcsaták, de ez van :P szép játék volt

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Több
2015 dec. 21 19:59 #436

Azóta lejátszottam még 2 meccset a Battle of Favorites versenyen,bár nincs fenn a főcsata (egyiken nem is volt),de nagyon boldog vagyok hogy megnyertem mindkettőt mivel Dark és Bishop top10 játékosok hw-n :D Eléggé halálcsoportba kerültem,3.-4.helyen továbbjutást vártam magamtól,de baromi jól állok eddig.
táblázat

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Több
2015 dec. 21 22:38 #441

Milyen szabályok vannak a versenyen? Kyrre hogyan lehetett főhős?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Több
2015 dec. 23 14:51 #451

Ez egy olyan verseny ahol mindenki végig 1 maga által választott várral játszik.Kyrre azért főhős mert nincsenek tiltott hősök :) Egyébként az alapszabályok is gyökeresen másak mint nekünk.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Több
2016 jan. 12 00:57 #576

Mostani battle of favorites táblázat : http://heroesworld.ru/forum/attachment.php?attachmentid=42112&stc=1&d=1452542478
Elvileg 15.-éig tartana a csoportkör,de rengeteg meccs nem lett lejátszva szóval gondolom ki lesz tolva a határidő,utána meg jön az egyenes kieséses szakasz.Remélem sikerül sokáig eljutnom :D

Utolsó szerkesztés: 2016 jan. 12 00:59 Írta: Dave.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Több
2016 jan. 12 07:23 #579

Csak mondom hogy regisztráció nélkül nem lehet megnézni a heroesworld oldalát. :)


10. Heroes Online bajnokság

1. csoport állása: OB 1. csoport
2. csoport állása: OB 2. csoport

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Több
2016 jan. 12 08:57 #580

Hmm ez fura... Nem tudtam mert állandóan be vagyok jelentkezve : D
A fórum meg valamiért horribilis módon lerontotta a kép minőségét,annyira hogy nem is lehetett látni a neveket o.O
http://imgur.com/Kxh5Co4

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Több
2016 febr. 18 09:19 #769

http://heroes3stat.tk/rating/
Orosz toplisták,nevekre rá lehet kattintani és megnézni egyesével a meccsek eredményeit.Ha van akit érdekel :D

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Több
2016 máj. 23 10:16 #1379

https://www.twitch.tv/dave_hun/v/67582238
Újabb epic csata, amit beraktam a kiemelt vidik közé,ez csak 13 perces :D

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Több
2016 aug. 12 12:06 #1759

Örömmel jelenthetem be,hogy tegnap másodszor is nyertem GoD ellen,így én vagyok a 11. M200 verseny győztese a heroesworld fórumon. Fantasztikus érzés,hogy ilyen sok és ilyen erős játékossal szemben tudtam helytállni, ha már a többi versenyben mindig történt valami horribilis dolog ami miatt kiestem.Ha van rá igény azokról is írok élménybeszámolót,most jöjjön az utam a bajnoki címig:
76 játékos indult ezen a versenyen,és mivel végig egyenes kieséses rendszer van,így néhányuknak kellett játszani a legjobb 64be kerülésért is.
1.meccs legjobb 32be kerülésért,ellenfél: korvet, template: skirmish, best of 1
Örültem hogy elsőnek nem kaptam nehéz ellenfelet,túl sokat nem hallottam róla, a statjai sem voltak rémisztőek,de ahogy láttam vert el erős ellenfeleket is.Összes restartot elhasználtuk és végül inferno vs inferno lett, nekem jött gurnisson, egy nagy conservatory, witch hutban tactics,4.szinten jött earth is.Hét végére citadel+efreeti lett, elfoglaltam gyorsan az aranybányákat 2.hét elején és törtem előre,találtam egy conservatoryt egy füves terepen,közben visszavittem egy questet és 20 medusa queen volt a jutalmam, mass slow segítségével bevertem a const és másnap a területemen lévőt is,így lett 7 angyalom.132 körül az ellenfél meglátta a statjaimat (18 8 8 5) meg a sereget és feladta.
2.meccs legjobb 16ba kerülésért, ellenfél: Lizard, template: balance m-u 200%, best of 1
Ő már nagyon erős ellenfélnek számított,de ez lett a legrövidebb meccsem a versenyen.Elhasználta a 2 restartját, majd jött egy dungeon vs dungeon. Van egy szabály,hogy ha valamelyik játékos kéri rögtön a játék legelején,akkor ingyen restartolnak ha ugyanolyan várakat kap mindkét fél.Az ellenfelem ezt nem realizálta időben,2.nap jött rá, mikor már erre késő volt (nekem meg nem volt bajom a mirror felállással).Kilépett hogy ő így nem játszik, én meg ingyen restartot nem adtam neki.
3.meccs legjobb 8ba kerülésért,ellenfél : Dirty Player, template: 2sm2c, best of 1
Ez volt a legmákosabb meccsem, annyira gazdag terepet kaptam 200%hoz képest,hogy első héten angyalt is építhettem volna ha kicsit jobban odafigyelek,de inkább pörgettem a köröket hogy több időm legyen későbbre, a 8+4+1 időbeállítás nem hagy sok időt gondolkozni.A treasure zónámban volt egy angyal dwelling, amit elfoglaltam 2.héten, és építettem a várban angyalt,meg kiszedtem az összes pénzt amit találtam,131en capitol.135 körül már arkangyal(!!!) is lett, el nem képzeltem volna hogy m200on valaha látok upgrade lvl7-et valakinél.Levertem 80 rocs-ot egy dobozért ami adott még 3 arkot, mikor 3.hét vége fele átmentem az ellenfélhez 9 arkkal kicsit kiakadt :D
Negyeddöntő, ellenfél : YaR, template: balance,skirmish,2sm2c közül választanak a játékosok , best of 3 ( 2 győzelemig)
Ha jól emlékszem én válaszottam először skirmish-t.Restartok nemtudom már voltak-e, nekem volt castle és aenain mint varázslós hős így teljesen jónak számított a map.Mondjuk 2.nap kis híján meghaltam egy fullos kriptában,mindössze 4 air elementál, 5 griff, 5 archer, 17 pixie és 35 pikás volt nálam 0 attack / defense hőssel és 0 használható varázslattal.Végül 3 archer és 24 pikás túlélte, és 5000 gold az sokat segített hogy hét végére legyen cavalier+citadel.Stables is volt így 5 championnal mászkáltam 2.héten,bevettem egy aranybányát és törtem előre, találtam +1power épületeket,villám is jött a nekró várba így baromi erőset varázsolt Aenain.Egy questet visszavittem 25 horned démonért, 3.hét elején rusholtam, és a villám+ sok hp-s sereg elintézte Thantot.
2.meccsen ő választott 2sm2c-t, kaptam strongholdot meg csöves mapot,de jött nekró hős meg voltak lvl1es lények szétszórva, így nem restartoltam. Ráadásul láttam hogy a treasure zónámban van angyal dwelling.Gyűjtöttem a csontvázakat,2.héten betörtem a kincses zónába,egy pandora adott 60 archert,majd az ellenfelet is megláttam ugyanitt, aki droid hősön hagyta a sereget így megkönnyítette a dolgom.
Elődöntő, ellenfél : c0nn3c71nkK.ppL, template: mind a 3, ismét választunk, best of 3
Először én választottam skirmish-t,jött egy inferno vs fortress ,nekem volt pyre aki már első nap kapott offenset és earth magicet így nem restartoltam.5.nap bevertem egy aranybányát, majd 121en mentem tovább 3.zónába ahol nem volt semmi,de onnan Fionával láttam hogy egy zónával arrébb van félnapi járásra kanna,horde silver pegasi őrizte füvön.Sajnos nagyon kevés időm maradt már gondolkozni, pedig mass slowwal meg a kis seregemmel le tudtam volna verni a pegasikat,de elrontottam és még mellé is kattintottam, megtámadtam 100 múmiát előütő egységek nélkül és lejárt az időm.Az ellenfél is itt járt és sokkal nagyobb serege volt,elkapott és esélyem nem volt. Ha sikerül megtervezni meg végrehajtani a dolgokat akkor nyertem volna a kannával,így viszont lose lett.
2.meccs meglepően könnyű lett, mert 7.nap feladta,túl szegény mapot kapott és jó hős sem jött neki, ráadásul látta hogy van nálam Alamar.
3.meccs balancen ment, ahol kaptam 3 const a kezdőterületemre,fiona lett a főhős mert kapott offenset, earth magicet, és logot is.2.héten kiszedtem a consokat, 6 angyal jött összesen.Volt egy 4. cons is de azt elhappolta az ellenfél előlem.3.hét elején találkoztunk középen a sivatagban,ahol mindketten hibáztunk a főcsatában. Nekem csak mass slow és shield varázslatok voltak értelmesek,meg 20 manám volt csak,míg neki mass haste Terekkel és kb 200as villám,sok mana.Első körben beállt tacticcal, és mass hasteval lerohant, ezután nyomtam mass slowot és ütöttem mindent,de csak a 4 wyvernnel blokkoltam a 70 marksment ami nagy hiba volt,mert utána leütötte őket és 2x tudott lőni.Szépen elfogyott mindkettőnk serege,ő tolta a villámokat ,nálam még a gogok impek egy része,1 angyal és pár démon állt,neki csak a halberdierek.Utolsó pillanatban nem futott el,pedig ha ezt teszi akkor biztos hogy kikapok,mert szépen levillámozta volna a seregem hit&run taktikával (ha csatában téged támadnak,varázsolhatsz bármit és menekülhetsz egyből).Így viszont Terek meghalt, és sikerült levernem a többi droidját is. 2-1 ide, kiszenvedtem a győztes ág döntőjét,ehhez az ellenfél hibája is kellett.
Győztes ág döntője, ellenfél: GoD, template: mind a 3, best of 3
Első meccsen ő válaszott templatet,2sm2c lett.Stronghold voltam,jött Grindan és volt manaduplázó a vár mellett.2.héten találkoztunk az ő treasure zónájában,de nem volt főcsata mert elmenekült onnan,erősebb voltam.2.héten rámentem a capitolra, meg castle+behemótra.Sikerült is,3.héten jött alamar hogy megtanítsa a resut Grindan papának.Minden királyul nézett ki,volt fullos seregem,ancient mondjuk nem lett, de kivettem az összes többi lényt upgradelve (goblin,kutya,orc,madár),és átmentem az ellenfélhez.Ő tower volt , főhőse Nimbus.Seregében voltak golyóscsávók,obsidian gargoyle,master genie, iron golem,magi, meg talán csontvázak.Megtámadott 137en, én meg mass haste-val indítottam és bedaráltam a seregét, 2.kör végén már csak az iron golemek álltak nála, én oldalamon meg minden.Ekkor jött a meglepi, tolt egy armageddont o.O, és 18 orc chieftainom maradt,nála meg 20 gólem.Nem volt választásom,resurrect az orkokra,különben végem.Majd villámozott,én resu,ez így ment egy darabig, és az orkok gólemek boxoltak.A gólemek hamarabb fogytak el,így túléltem kb 20 orc chieftainnal, ő retreatelt.Még így is kikaptam volna, mivel arma ellen nem tudok mit kezdeni és jött az új gólem populáció neki.Viszont felépítettem a strongholdban a lvl3 guildet ami adott anti magicet,és úgy nézett ki a map,hogy nálam volt 3 vár,ellenfélnek egy,és a másodlagos zónája rough terep volt, a sajátja meg snow.Így patthelyzet alakult ki,mert rough terepen én kezdem a csatát,antimagiccel pedig nyerek, snow terepen meg ő kezd és egyből szét armázza a fejem.Így a kivárást választottam,és 2.hónap elejéig játszottunk, ekkorra már volt akkora seregem hogy 1 arma ne legyen elég,és sikerült levernem. Közben kiderült hogy 137en nem volt már pénze visszavenni a főhősét, ezért harcoltam solmyrral a végén.Epic csata volt,de sikerült nyernem,persze ha leütöm a nyomorult gólemeket akkor szoros sem lett volna...
2.meccs skirmishen ment, dungeon voltam, jött luna, jól nézett ki minden, kevés pénzem volt de törtem előre a firewallal,aztán véletlen átmentem az ellenfél 2. zónájába úgy,hogy nem vertem le a misplaced guardot.Nem tudtam hogy azt védi,mert pont az úton volt,én meg a várat kerestem.Kettéágazott az út,balra volt a horde orcs blokk, felfelé meg semmi.De mivel nem kérdeztem meg időben egy judge-t, így szabályt szegtem és buktam a meccset.
3.meccs balance volt, rampartot kaptam dungeonnal szemben.Aenain megint jött főhősnek,bár se magic arrow se lightning nem jött a flux várban,legalább ice bolt jött és sok manával,erős powerral le tudtam verni Gurnissont, akinél masszív sereg volt 2.héten. 2-1re nyertem,így bejutottam a Grand Final-ba,ahol a vesztes ág győztesével mérkőztem meg.
Grand Final, ellenfél: GoD, template: mind a 3, két best of 3-t kellett nyerni.Aki a győztes ágról jutott be,az már úgy indult hogy van egy bo3 győzelme,így nekem csak egy bo3-t kellett hoznom,GoD-nak kettőt.
Első meccs skirmish volt,összes restartot elhasználtuk és lett inferno vs rampart.Nekem jött Pyre,nála Isra volt a góré.Csöves mapom volt, fejlődni sem tudott a hősöm,és muszáj volt elutasítanom air magicet hogy fejlődjön az artillery.Hét végére citadel+efreeti lett,121en áttörtem egy füves zónába ahol beültem egy dungeon várba.122-n kiszedtem egy dobozt ami adott 45 harpyt, és átmentem az ellenfél 2.zónájába,ahol ő megtette azt a szívességet hogy droidon hagyta a 17 grand elfet, főhőst 1 pegasival hagyta, a többi sereget meg a fővárban.Így Isra és 17 grand elf mínusz neki,a maradék sereget pedig már le tudtam verni könnyedén.Ha nem hibázik ekkorát akkor esélyes hogy kikapok.Felvétel: https://www.twitch.tv/dave_hun/v/81914165
2.meccs 2sm2c, 1 restart után jött egy dungeon+alamar, elégedett voltam vele.Ellenfélnek tower+grindan, meg 2 cons.Viszont 121en láttam hogy horde obsidian gargoyle elintézi a seregét,így nem lett szoros ez a meccs sajnos,Alamarnak lett szép powerje, 2.hét közepe felé találkoztam az ellenféllel,a maradék seregével bóklászott (lots golyóscsávó, 10 gólem),várta a 3.hetet hogy kiszedhesse a 2 consot a területén.Nem jött össze mert 4 obsidiánt hagyott a főhősön akit elintéztem egy death ripplel.Felvétel: https://www.twitch.tv/dave_hun/v/83010503

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Több
2016 aug. 12 12:53 #1760

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!