- Köszönetek: 0
Sziasztok!
Ezennel meghirdetjük a soron következő hatodik ősszel zajló Balaton kupánkat(Balatongyörök, 2021.09.10-12). Idén már volt egy téli különkiadásunk(akkor 7.), valamint a tavaszi Budapest Bajnokságnak is mi adtunk otthont(így 7,5), így a számlálással is bajban vagyunk, nem csak a verseny lebonyolításával:)
Sajnos a szállással bajban vagyunk, eladták az ifjúsági tábort, így a kvártély ára nagyon megdobja a nevezési díjat, ami így 18000-20000forint közt lesz. Ez az ár tartalmazza a szállást 2 éjszakára, a kupák árát, pénteki vacsorát, szombati reggelit, ebédet, vacsorát és vasárnapi reggelit és ebédet. Igen, az eddigiektől eltérően PÉNTEKEN közös vacsorával kezdenénk, hogy legyen valami pozitívum is. A verseny helyszíne visszakerül az étterembe.
Lebonyolítás az alábbi opciók közül lehet választani:
1. 2v2: Klasszikus kettő vs kettő. Ez 16 fő esetén lenne ideális, valószínű lenne párválasztás, hátha így én is elkelek:)
2. Battle of favourites: 1v1, Mindenki az általa választott várral játszik a verseny során. Minden várból maximum kettő lehet, a leggyengébben rangsorolt játékos választ először várat, majd a maradékból a második leggyengébb és így tovább, így a legjobbnak a végén már nem marad nagyon választása.
3. BoBozzunk: Battle of Barbarians: 1v1, mindenki Stronghold, azzal a megkötéssel, hogy minden meccsen más főhőssel kell játszani.
Jelentkezési határidő: 2021.08.21.
Verseny: Balatongyörök, 2021.09.10-12
Nevezni lehet itt a fórumon, vagy Zodmundnál és nálam is lehet privát üzenetben(facebook). Nevezéskor írd meg, hogy melyik versenytípust választanád.
Nevezési díj 18000-20000forint.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Ott a helyem!
Bobozásra nem szavazok, az maradjon meg a téli olimpiára.
Hol lenne így a szállás?
Lehet szenilis vagyok, de eddig is közösen vacsoráztunk, nem?
NG, a pénteki vacsora nem volt közös a korábbi Balaton kupákon, mert mindenki máskor érkezett. A szállás még egyeztetés alatt áll, ezért nem fix még az összeg.
Az eddigi jelentkezők(07.07.):
1. Karesz
2. Gold Pollux
3. Ssth
4. NG
5. Zodmund
6. Norbakk
7. Marqadam
8. Dragon
9. Bogpista
10. Jou
+1. Vologya Mester
Sziasztok!
Jövök én is, remélhetőleg a pénteki napra sikerülni fog elintézni a szabit (új melóhelyen fogok kezdeni, de szerintem sima lesz)
Üdv!
Dragon
Engem is felírhattok Szerintem lehet megint bof ( vagy böff ?
)
Üdv Bátor Harcosok!
Várjuk (többen is, tűkön ülve) a hivatalos végeredményt...
Baráti üdv,