forum top

× Versenyek

emo XXIV. HEROES TÁBOR (2024.)

Több
2024 ápr. 28 08:59 #4073

Üdv Bátor Harcosok és Harcosnők!

Ezúton meghirdetem a XXIV. Heroes Tábort (főként azért, hogy a szabadságaitokat ki tudjátok íratni illetve mert megérkezett a visszajelzés a szállásfoglalásra). Természetesen a helyszín ismét Kiskundorozsma-Sziksósfürdő és a szokásos faházak TISZA és MAROS. Akik a támadás napokra jönnek és nem férnek el a 2 faházban, azok a szokásos étterem melletti kőházban 2 ágyas szobákban kapnak majd szállást. (Idén valószínűleg elkerüljük az őrült motoros/autós/kamionos bagázsokat és gólya táborokat... Remélhetőleg a koronavírus intézkedések enyhítése lehetővé teszi majd a nyaralásokat illetve a rendezvények megtartását... Majd kiderül, hogy hogyan sikerül...)

A tábor megrendezésének időpontja: 2024. július 25. - augusztus 04. (11 nap/10 éjszaka!!!)

Az árak az előző évhez képest KISEBB MÉRTÉKBEN (kb. átlagosan 5%-kal) VÁLTOZNAK!!! (A 2 éve bevezetett változtatások miatt szokás szerint kicsit bajban vagyok az árak meghirdetése kapcsán, mert az utolsó pár napban nem szoktunk 16-an lenni és azokon a napokon is ki kell fizetni a teljes szállásköltséget, így napi 500Ft-tal "túláraztam" a szállásdíjat, ahogyan tavaly is, de ha nem lesz rá szükség, akkor mindenkinek visszafizetem a tábor végén!!! A kupák készítése nem, de a pólókészítés ára is emelkedett sajnos... Idegenforgalmi adó változatlan 500Ft/nap/fő...

Íme a részletek:

A tábor teljes időszakára maximum 16 főt tudunk fogadni (16-70 év között), az 1vs1 és 2vs2 versenyekre 16 fő, az egyes támadás versenyekre 24 fő a limit és lehetőség szerint mindenki aki szeretne jönni, hozzon gépet! A szállítás szerintem idén is megoldható lesz valahogy! A busz- és vonatállomásról történő szállítást is megoldjuk külön térítés ellenében, ahogyan az előző években is. Lehetőség szerint a tábor teljes időszakára jelentkezzetek, kivételes esetben tudunk csak hétvégére vagy pár napra jelentkezéseket elfogadni! (Ekkor e-mailben személyre szólóan kalkulálok árakat!)

Akkor jöjjenek az árak:

Szállás+közösségi épület(áram): 8500(6000+2500) Ft/fő/éj x 10 = 85000 HUF
Idegenforg. adó: 5500HUF
Díjak, érmek: 9500 Ft/fő = 9500 HUF
Póló: 5000 HUF/db (Elején Heroes kép és mindenki saját nickneve, hátul szintén a nickneved!)
Autóparkolás (aki kocsival jön): 500 Ft/autó x 11 = 5500 HUF

ÖSSZESEN pólóval: 105.000 HUF + autó parkolás! (5500 HUF)
ÖSSZESEN póló nélkül: 100.000 HUF + autó parkolás! (5500 HUF)

Az első hétvégére lejövőknek július 25-28-ig (csütörtöktől vasárnapig): -> (Ebben az esetben a H3 és H5 támadás versenyben tudsz részt venni! Ezek pénteki és szombati napokon kerülnek megrendezésre!)

Szállás+közösségi épület(áram): 8500(6000+2500) Ft/fő/éj x 3 = 25500 HUF
Idegenforg. adó: 2000HUF
Díjak, érmek: 5000 Ft/fő = 5000 HUF
Póló: 5000 HUF/db (Elején Heroes kép és mindenki saját nickneve, hátul szintén a nickneved!)
Autóparkolás (aki kocsival jön): 500 Ft/autó x 4 = 2000 HUF

ÖSSZESEN pólóval: 37.500 HUF + autó parkolás (2000 HUF)
ÖSSZESEN póló nélkül: 32.500 HUF + autó parkolás (2000 HUF)

Az étkezésről mindenkinek magának kell gondoskodnia! Bolt, étkezési lehetőség a tábor területén és a közelben található! Természetesen a 3-4 naponkénti bevásárlás is megoldható (Penny, Auchan) külön üzemanyagköltség összedobása fejében.

A díjakról és különdíjakról a későbbiekben tájékoztatlak benneteket.

SZÉP kártya fizetési lehetőség van, az előleg kivételével a maradék teljes összegre el tudják fogadni ( már csak szállás fülön van a pénz)!!! Kérem, aki ezzel a lehetőséggel élne, az előre jelezze majd. Köszönöm!

Jelentkezési és előleg befizetési határidő: 2024. június 21. éjfél

Jelentkezni OTP-s átutalással vagy személyesen lehet a tábor teljes idejére jelentkezőknek póló kérése esetén 20.000 HUF, póló nélkül 15.000 HUF, előleg befizetésével. A fennmaradó összeget pedig legkésőbb július 14-én éjfélig fizethetitek be a megadott számlaszámra, mert idén is kártyával szeretném kiegyenlíteni a tábor árát. Amennyiben csak a támadásos és fun hétvégére jönnél, kérlek, hogy a teljes összeget fizesd be, kivéve ha SZÉP kártyával fizetnél. Ebben az esetben 12.500 HUF-ot fizess készpénzben és a többit lehet SZÉP kártyával. (A jelentkezést jól gondoljátok meg, mert előleget visszafizetni nem áll módunkban, csak akkor, ha a tábor a mi hibánkból marad el!!!)

A program várhatóan a következők szerint alakul:

július 25. Megérkezés, berendezkedés, gépek bekötése, 2vs2 sorsolás
július 26. Heroes5 Támadás, H3 1vs1 bemelegítő meccsek
július 27. Heroes3 Támadás
július 28-30. Heroes3 2vs2 Torna (és Heroes3 1vs1 Torna - csak nagyobb számú jelentkezés esetén)
július 31- augusztus 04. Heroes3 1vs1 Torna, 04.-én délután/este: pakolás, hazautazás

És emellett minden nap stradröpi, vizilabda, úszás, lábtengó egyeztetés szerint...

Személyes találkozásra sajnos most nincs lehetőség, marad az utalás. Telefonszámom: 20/314-53-75

Remélem a régi táborozókkal és új arcokkal is találkozhatom az idei XXIV. Heroes Táborban! :)

Helyszín: Kiskundorozsma-Sziksósfürdő (Szeged mellett) - Gyönyörű erdei környezet, 75x75m-es úszómedence, zuhanyzó, étkezde, focipálya, lábtengó pálya, strandröplabda pálya és természetesen a közösségi épületben Heroes... (Hasonló lebonyolítás szerint, mint az elmúlt években, de lazított formában, hogy több jusson a kikapcsolódásra! Várható versenyszámok: 1vs1, 2vs2, H3, H5 támadás!)

Mostantól várom a jelentkezéseket! Örülnék neki, ha az előleg befizetését nem az utolsó pillanatra hagynátok! Ha kérdésetek van keressetek bátran vagy itt a fórumon vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címemen. Baráti üdv!

Vologya Mester
A Heroes Team vezetője
Utolsó szerkesztés: 2024 ápr. 28 09:13 Írta: Vologya.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Több
2024 máj. 01 09:20 #4075

Hali, Jelentkezem a teljes időtartamra.

Több
2024 máj. 01 16:23 #4076

2v2-re és h3 támadásra megyek.

Több
2024 máj. 11 13:46 #4077

Üdv Bátor Harcosok!

Az eddig jelentkezettek (2024.06.24. 11:45 óra):

H3 1vs1 torna:

1. Bogpista
2. Ricsepi
3. Jou
4. Pumpás
5. Danamster
6. Haldyr
7. Karesz
8. Gold Pollux (?)
9. Norbakk

H3 2vs2 torna:

1. Bogpista
2. Dave
3. Ricsepi
4. Jou
5. Marqadam
6. Danamster
7. Haldyr
8. Karesz

H3 támadás torna:

1. Bogpista
2. Dave
3. Boti
4. Vologya Mester (Erőnyerő)
5. Danamster
6. Samsa
7. Krityó
8. Loret
9. Ricsepi
10. Jou
11. Marqadam
12. Haldyr
13. HunLorcs
14. Karesz
15. Gold Pollux

H5 támadás torna:

1. Boti
2. Vologya Mester (Erőnyerő)
3. Danamster
4. Samsa
5. Krityó
6. Loret
7. Ricsepi
8. Jou
9. Haldyr
10. HunLorcs

Támadás árlisták június vége felé várhatóak.

A jelentkezést lezártam! (2024.06.24. 12:15 óra)

Baráti üdv,

Vologya Mester
A Heroes Team vezetője
Utolsó szerkesztés: 2024 jún. 24 10:15 Írta: Vologya.

Több
2024 jún. 05 14:41 #4078

Sziasztok!

Már csak alig több, mint 2 hét van a jelentkezés lezárásáig, ennyire nem akar senki sem jönni már a Heroes táborba vagy csak az utolsó pillanatra hagyjátok a jelentkezéseket?

Aki tudja, hogy jönne, jelentkezzen, mert ha nincs meg a megfelelő létszám, akkor a tábor NEM KERÜL MEGTARTÁSRA...

Baráti üdv,

Vologya Mester
A Heroes Team vezetője

Több
2024 jún. 05 19:26 #4079

Sziasztok!

Megkésve ugyan, de írásban jelzem a részvételi szándékomat, teljes időtartamra.

:)

Üdv. Jou!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Több
2024 jún. 10 14:35 #4080

Tiszteletem a Társaságnak!

Jelentkezem én is a Tábor teljes időtartamára, minden versenyszámban elindulok.

(És elnézést kérek, hogy sokáig húztam a jelentkezést, két hete sikerült a szabit lefixálni, csak ezt követően úgy megnyugodtam, hogy elfelejtettem írni... a gondolatátvitel meg nem működött.)

Üdvözlettel,

Ricsepi

Több
2024 aug. 02 23:08 #4081

Számomra véget ért a tábor sajnos. Remélhetőleg jövőre nem lesz akadálya annak, hogy a végig menjek, mert a tábori feeling az bizony azóta is utánozhatatlan.

H3 támadás:
Sejtettem hogy a csapatom nemigen lesz top3, nem is ez volt a cél, hanem a fun. Viszonylag sok gyalogos csapat jött, és dispelt az égvilágon senki nem hozott, így ellenük jól szerepeltem, a repülősök ellen nem volt esély, a lichek ellen sem nagyon, ott 1 vagy 2 pontot elvittem Vologya ellen mert rosszul állt fel. Samsa lichei 2.körben úgy vertek le, hogy lőni sem tudtak és 3 nagy stackem kapott morált. Loret ellen buktam 2 pontot mert Clancy olyan fejlődést mutatott be amilyet még nem láttam. Már kimaxolt pathfinding és scoutinggal, az offense, earth, armorer, tactics skillekből egy sem jött be 15 szintlépés alatt. Ráadásul nem csak egyszer fordult ez elő, hanem 3x, kétszer Loret serege ellen ahol eléggé számított is. Egyik csatában konkrétan a ghost dragonok önmagukban összecsuktak. Elhullott még 2-3 pont earth hiánya miatt, mondjuk erre azért számítottam is.
Összességében elégedett vagyok a 7(?).hellyel tekintve hogy nem hoztam túl jó csapatot.
Úgy gondolom a 2 körös támadás & a hibrid csapatok támogatottsága a +allok olcsósága miatt elég jó recept lett a vámpír lord + animatere, gratula HUNLorcsnak mert jó csapatot választott be. Tény hogy szerencse volt a gömb / rekanter gyakorlatilag teljes hiánya, de első helyhez mindig kell egy kis szerencse is ebből a szempontból.

2vs2:
Danamstert kaptam párnak, aki újoncnak számított a 2vs2 (és úgy tudom 1vs1) versenyszámban, de remek csapattárs volt. Nem tökölt túl sokat (időben mindig jól álltunk, eközben nekem rendre elfogyott), a csatákat jól le tudta hozni, és ha adtam elegendő iránymutatást akkor remekül tudta követni.

Első meccsünk Karesz-Marqadam ellen volt, ide beválasztottam magamnak a Castle-t, mert a legerősebb párosnak véltem.
1. Danamster (Stronghold-Tyraxor) & Dave (Castle-Tazar) vs Karesz (Castle-CH) & Marqadam (Stronghold-Lorelei)
Dani mapja nem volt alkalmas arra, hogy hamar kitörjön, az enyém viszont igen. Szerencsésen egyik lvl2 artija horde archer mögött boots volt, ezt kiszedettem vele én meg droiddal felvettem. Stablesem is volt, és Tazar logot is kapott asszem 4.skillnek, így nagyon sokat léptem. A mapom nem volt teleszórva objektumokkal, de tekintve hogy volt angyal dwell, 2 portal of summoning (bár pikeman meg swordsman dwellet is elfoglaltam), és a blokk arcában secondary vár, nem is igazán volt rá nagy szükség. Azt hiszem 4.nap megnéztem egy const, minimumos volt úgyhogy kiszedtem, 5.nap throng lizard warriort levertem angyal dwellért, majd pár doboz. Azt hiszem mind xp-t adott, és Tazar már első héten lvl17 körül volt. Dani kiszedett egy behemót dwellet, maxos törpekincstárat meg asszem 2 pandorát. Problémát okozott a pénzhiány, még arra is gondoltam, lehet hogy skippelem az arkangyalt egy darabig, de végül nekirugaszkodtam és mindent elcserélve ki tudtam venni 6 arkangyalt a 8-ból. 4 esélyből a portál 2x angyalt adott, szerencsém volt. 121-en bementem horde championon keresztül már 200 manával, rögtön a sivatagban volt lvl5 sapka. 122-n asszem utópiáztam is, nem emlékszem mit adott, annyira nem volt jó. Ja meg volt kanna letéve Dani zónájában de nem volt idő hogy felvegyem kitörés előtt így meghagytam neki. Fosztogattam középen kicsit, majd Karesz megjelent és kiszedett egy tope-ot. A hősétől nem messze volt shackles, én meg felvettem és éppenhogy el tudtam érni a hősét is. Kicsit rizikós volt bilinccsel támadni, mert piros gömbbel szerintem szoros csata lehetett volna, de nem volt nekik így spellekkel simán nyertem. Dani már kiszedett tope-ot otthon és eléggé megerősödött, mindketten jól álltunk. Ezen a mapon az volt a szerencsém, hogy kedvező utam volt középre és tp-vel tudtuk kontrollálni a meccset.

2. Danamster (Necro-Galthran) & Dave (Conflux-Alkin) vs Haldyr (Castle-Mullich) & Jou (Stronghold-Terek)
Az én mapom elég gyatra volt, hosszú út középre, pandora nem volt sehol, 1 minimumos hive, 1 library, 2 physic dwell meg 1 madár. Szét is voltak szórva így nem volt esély mindkét physicet elfoglalni. 1.hét második felén felfedeztem egy +3allt ami azért sokat dobott rajta, horda vámpírt kellett leverni érte, 6.nap 2 firebirddel már nem volt nehéz. Droid elfoglalta 7.nap a madár dwellt, ahol rosszul álltam fel és még el is bukhattam volna az egészet, de végül nagy baj nem lett belőle. Skippelhettem volna a libraryt mert off road volt, de expert föld nem lett volna úgysem szóval 123-nál hamarabb nem tudtam kitörni.
Dani terepe se volt nagy szám, szerencsére bejött galthran kb 7.hősnek, és bár a kezdősereg nélkül de tudtunk sok csontvázat farmolni, vár előtti stables ezen sokat segített. Volt 2 cons 1 bone dragon dwell meg 1 library, mind off road. Galthran szarul fejlődött így 124-re maradt a kitörés, bár ekkorra már volt impló guildből (animate később).
Mindketten fosztogattuk a sivatagot így, bár nem volt túl kedvező a kialakítása mert minden értelmes dolog eléggé offroad volt, a hőseink meg nem kaptak pathfindingot. 127-en Terek bejött középre, megtámadtuk Dani seregével, láttam hogy van pénze bőven surrenderelni így nem vártunk a spellcasttal. Sajnos elkövettem egy hibát, mert 2.körben féltem az expert berserktől, így a 4 angyalt visszaküldtem ütés helyett. Majd 40 wyvern nem tudott leütni 3 angyalt, ami azt jelentette hogy a skeleton stack nem tudott ütni, Terek pedig vissza resuzta a macikat. Ezután surrenderelt, 4 angyalt bukott talán, mi viszont 7-et ,és 2 bone dragon meg 12 wyvern is meghalt.
Legalább kaptunk pár nap nyugalmat még a sivatagban, szóval nem volt vészes a helyzet így sem. Ami aggasztó volt, hogy ellenfeleink saját zónából is olyan statokkal jöttek, ami nekünk sivataggal együtt sem jött össze, úgyhogy nem hibázhattunk túl sokat. Nekem jó statjaim voltak de szerintem nekem volt a leggyengébb seregem, tekintve hogy hive-ok nem jöttek a sivatag azon felén, és csak firebird powerstackem volt, a fizikus elementálok upgrade nélkül túl sokat nem tettek volna hozzá. Jounak dupla vára volt ráadásul, és 3.héten 13 ancient meg sok közepesen erős stackkel tért vissza. Hiába 1000 feletti csontváz, ha ezek az egységek mind 2x megütnek akkor elfogy az. Rebuildeltünk még párszor hogy legyen expert berserk Galthrannak, és megpróbáltunk minél több statot összeszedni a már fogyó idő miatt (na meg sereget már nem nagyon tudtunk sehol).
Elkönyveltem hogy esélyes az 1-2-es vereség, de volt még pár nap. Alkin off road elment pár artiért amit megláttam a sivatagban, majd ezen a részen véletlen felfedeztem egy kannát is. Egyik nap Terek bejött ide utánam, mint utólag kiderült nem óvatlanságból, hanem szimplán azt hitte már rég haza TP-ztem. Egy tope irányába ment, nekem viszont volt egy másodlagos hősöm Ayden személyében expert pathfindinggal hogy segítsen Alkinnak. Ez a hős végül kulcs lett, mert bár nem volt nagy spell powere alapból, rá aggattam pár artit a tűzkönyv & tűzgömb mellé, és a speed előnyt kihasználva megtámadtam Tereket. Nem volt rekanter vagy piros gömb így el is tudtam sütni az armageddont (800 körüli dmg), ami 7 stackből 5-öt eltakarított, maradt kb 35 ork meg 11 maci. Alkinnal megtámadtam még aznap, és hiába a nagyobb statok, kb fele annyi manám volt és nem tudtam leverni az idézett föld elementálokat. Bíztam benne, hogy nincs shackles, ha meg igen akkor próbálok minél több veszteséget okozva meghalni. Nem volt shackles, és le tudtam verni a lényegi sereget meg ráállni a holttestre, majd amikor eléggé elfogyott a seregem és a meglévő pénzem elég volt surrenderelni, leléptem. Az erősebb ellenfelet így nagyjából sikerült is semlegesíteni, eljött végül a végcsata napja és Haldyr meg Dani megküzdött. Mullich brutál statokkal jött, de seregben nem volt olyan ütős mint Terek, így magabiztosan állhattunk neki a csatának. 1.körben impló megölte a 6 arkangyalt, Mullich chaint tolt és elfogyott minden stack kivéve az 1200 csonti meg 40 wyvern. 2.körben anti magic jött csontikra, Mullich elkezdett levegő elementálozni, és bizony fogytak a csontik. Viszont ezúttal nekünk kedvezett a mana mennyiség, tudtunk volna mi is föld elementálozni, de végül nem volt rá szükség, egy chain lightning megfogyasztotta a lég elementál hordát eléggé ahhoz hogy Galthran megnyerje. Jou sereg nélkül már feladta.
Nem tudom, ki nyer, ha nem kapom meg a lehetőséget az armageddonozásra. Ennek kimenetele valószínű attól is függött volna, ki kivel csatázik először (illetve el tud-e menekülni adott esetben a vesztes fél vagy nem).

Sajnos (vagy nem sajnos) az utolsó meccs már mindkét oldalnak tét nélküli lett, mert az 1. és 4. hely sorsa 2 kör után eldőlt.
3. Danamster (Tower-Alamar) & Dave (Fortress-Drakon) vs Ricsepi (Conflux-Grindan) & Bogpista (Rampart-Monere)
Ismét az én terepem volt alkalmasabb korai kitörésre. Szerencsém volt drakonnal meg jött pár gnoll dwell és 100 körüli db lett. Gretchint terveztem főnöknek de valamiért végül Drakonnal vettem fel a lots battle dwarf mögötti dobozt, 5k xp-t adott, jött is az earth. Logot is kapott kicsit később így harmadjára is beastmasterrel toltam. 2.nap levertem egy hive őrzőjét, lots ogre ami védett egyéb dolgokat is és 48 volt up stackkel. Asszem 20 körüli gnollt buktam. A hive minimumos volt. A mapom elég hosszúkás volt és a többi target off road volt mind, de nagyjából egy irányban és ki tudtam szedni őket első héten jó tempóban (asszem 2 hive, 2 gorgon dwell, 1 wyvern dwell, +6 def pajzs, naga bank). 1.hét végére már lett expert earth így tudtam manát duplázni 60-ra és elindulni a blokk felé. Az utolsó hive-om off road Gretchin kiszedte, fullos volt és összesen lett 30 wyvern. Castle helyett marketplace+silót építettem hogy lehessen upgradelni gorgont 121-en. 20 mighty gorgon 30 wyvern és fodderral levertem lots bone dragont 121-en. 3-as attackom volt offense nélkül így nem volt olyan triviális csata, de a főstackjeimből nem buktam. Középen volt egy vár ahová be is értem, majd 122-n egy topeba bementem ami 2-es volt és adott kannát meg földkönyvet (jobbat nem igazán kaphattam volna). Dani is bejött 2.hét közepén miután 2 topeból összeszedtem neki a lóvét titánra és alamar végre megkapta a földet lvl13 körül. Hét vége felé áttörtem Ricsepi zónájába ahol elkaptam droidon 8 firebird sereget de tudott surrenderelni, a várba meg 1 lépés híján nem értem be. Grindan így el tudott menekülni előlem, de elfelejtette megvenni a korábban surrenderelt hősét és Grindan felülírta a kocsmában, itt jött a kéznyújtás. Pistának sajnos nagyon rossz terepe volt, Ricsepinek meg minden cons minimumos volt így nem lett sok esélyük.

Köszönet Norbakknak hogy segített legyártani a térképeket, így rám csak 3 db maradt.
És természetesen Vologya Mesternek köszönjük továbbra is hogy viszi a tábort, remélem pár régebbi arc is visszatér a dzsubileumi (sic!) 25. alkalomra.