- Köszönetek: 1
Örülök hogy néhány embernek elnyerte a tetszését a HD, valóban csak arra kell figyelni hogy majd legyen 1 fix verzió ami mindenkinek lesz a táborban.A cartographer,hill fort,obelisk, keymaster tent objektumokat egy kattintással ki lehet szedni a randommap generálása előtt,így csak az utakat kell letakarítani,és a blokkokat úgy tenni hogy egy leverése után be lehessen férni (ha jól emlékszem tavaly ez volt a szabály). Személyszerint azt nem támogatom hogy a sivatagban is szabad legyen az út,de ha ez javítja a játékélményt akkor nem fogom nagyon ellenezni.
Nem tudom Vologya milyen arányban tervezi az 1vs1 mapok megosztását, ha lesz egy listánk a résztvevő játékosokról akkor akár ki lehetne írni egy szavazást hogy kinek mely mapok jöttek be (most OB-n a random mapok közül,valamint a tavalyi native+balance/panic+fix kombó mely részei),így kaphatnánk egy képet a többség igényeiről.Tudom hogy az a cél,hogy mindenkinek jó legyen,így amiket néhányan kifejezetten elleneznek,azokat hanyagolhatjuk.
Btw ez jelenleg nem közérdekű hír,de a Horn of the Abyss kiegészítőben már 4 játékos is nyomhatja egyszerre szimultánban a meccset,bugok és kifagyások nélkül. Remélem ezt implementálják majd sima h3-ra is,mindenképpen hasznát vennénk A HotA-ra való áttérés nem lenne megoldható, mert legalább annyi változtatás van benne mint a WT-ben,és képtelenség fejben tartani őket.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Az Igazgató úrnak gyors felépülést, javaslom, hogy a Táborig ne csináljon semmit, csak pihenjen.
A HD verzió tényleg jó, én is támogatom, hogy abban toljuk le a versenyszámokat, remélhetőleg 2vs2 ben is működik.
A térképekről, minden Táborban beszéltük, hogy egyszer kell egy olyan, ahol full random mappok szerepelnek csak, ezt megvalósíthatnánk.
A szakértők megmondják melyik verzió kell, s azt mindenki feltelepíti a Táborra vagy a helyszínen, tehát kell majd egy install verzió is, ismerve Károlyt, akinek MIT gépen valószínűleg nem sikerül felrakni az eseményre:)
MIT gép
Dave ötlete tetszik, miszerint mérjük fel a brigád igényét. Ha Vogyi is támogatja az elképzelést június második felében elkezdhetjük a térképek átnézését. Addig összedobok egy ellenőrzési tervet, kiindulásnak, majd kiegészítitek.
Tiszteletem a Társaságnak!
Sajnos úgy fest, hogy ezt a tábort ki kell hagynom. Nem sikerült oly módon szerveznem az életemet és a munkát, hogy kellő összhangban legyen a kettő. Úgy alakult a dolog, hogy július 1-én tudnám megmondani biztosra, hogy tudok-e menni, ráadásul akkor is csak a támadás hétvége férne bele. Tisztában vagyok vele, hogy ez természetesen semmilyen körülmények között nem vállalható elsősorban Vologyával szemben, de a többi játékostárssal szemben sem.
Sajnálom a dolgot, mert 2014 tavasza óta minden Budapest Bajnokságon és Táborban ott voltam, ráadásul a táborokban minden versenyszámban elindultam, remélem az, hogy nem tudok menni nem okoz majd létszámbeli problémát egyik versenyszámban sem.
Elnézést kérek mindenkitől aki a fentiek miatt számított a megjelenésemre, nem tudom mennyire elfogadható magyarázat bárki számára is, hogy a munka miatt nem tudok menni, mert mindenki más is dolgozik, de ez a helyzet.
Az őszi Budapest Bajnokságon mindenképpen ott akarok lenni, és akkor már minden versenyszámban elindulok majd.
Jó szórakozást!
Ricsepi beküldte:
Hello,
Lehet tudni hogy áll a jelentkezők névsora? Ha tudok valamiben segíteni Vogyi, szólj nyugodtan!
Még 5 nap van a jelentkezés lezárásáig és túl sokan nem jelezték részvételi szándékukat a fórumon
Üdv Bátor Harcosok!
Bocsánat a hosszú hallgatásért, de a műtét utáni felépülés lassabban megy, mint számítottam rá...
Közkívánatra a tábor jelentkezési határidejét június végéig kitolom!!! A támadás csapatok várható beküldési határideje július 2.-a 20:00 óra, az árlistákat a hétvégén közkinccsé teszem.
Az eddigi jelentkezések (Akinek az előlege beérkezett, azt színessel jelöltem):
H3 1vs1 torna:
1. Jou
2. Pumpás
3. Adler
4. Bogpista
5. Csizu
6. Teki1986
7. Karesz
8. Dave
H3 2vs2:
1. Jou
2. Pumpás
3. Adler
4. Bogpista
5. Csizu
6. Teki1986
7. Karesz
8. Dave
H3 támadás:
1. Jou
2. Csizu
3. Teki1986
4. Karesz
5. Dani
6. Dave
7. Vologya Mester
8. Zsee
9. Ricsepi (?)
10. Coradiel (?)
11. Hahakocka (?)
H5 támadás:
1. Jou
2. Teki1986
3. Zsee
4. Vologya Mester
5. Ricsepi (?)
6. Coradiel (?)
7. Dani (?)
8. Hahakocka (?)
Kérdés esetén keressetek bátran, igyekszem többet a gépre nézni és mihamarabb válaszolni... Baráti üdv!
Bár hivatalosan nem mondtam, de most jelzem hogy a tábor teljes idejére megyek. Remélem jelentkezik valaki, aki tud fuvarozni engem csütörtökön és vasárnap.
Beszéljünk meg egy időpontot ami mindenkinek jó és mondjuk a Skype-on megbeszélünk minden fontos dolgot a táborral kapcsolatban.
Teki: le tudlak vinni, privátban megbeszéljük
Vogyi: javasolnám, hogy a fix térképeket tegyük közzé és kezdjük el átnézni. Legyen egy meghatározott 'javítási metódus', amiben a többség egyetért. Itt a fórumon megvitathatnánk a részleteket, minden érintett hozzászólhat. Pálya típusok (1 hősös, Open, native, hagyományos stb) meghatározása és térképek kiválasztása. Szívesen segítek a lebonyolításban..
Amennyiben a létszám 8 marad az 1v1-re, érdemes volna átgondolni a lebonyolítási rendszert. Lehetne akár 2 fordulós, tehát mindenki mindenkivel 2x játszik + helyosztó, az 15 mérkőzés, 5 nap.
Több lehetőség is elképzelhető, a lényeg, hogy töltsük el az időt hasznosan
Csak Nativét ne! Tőlem lehet minden map random HD verzióban. Jebus, Panic, Balance. 1 hősösre sincs szükség. Ha akarunk fix mapot, akkor jöjjenek a javaslatok rá! Ne az utolsó pillanatban berakott valami legyen, akkor inkább random. Tőlem lehet új template is, Dave biztos tud olyat amin játszanak és használható. Ha nem az se baj
Az OB-n bevetett skirmish / h3dm1 / diamond közül nemtudom melyik mennyire nyerte el az emberek tetszését,tekintve hogy sok meccs le sem lett játszva, ezért jó lenne ha mindenki hangoztatná a véleményét ebben a témában, trollkodás nélkül. Ezek közül a skirmish olyan ami simán belefér a 3 órába, a másik 2 inkább 4 óra plusz.
A mirrorost azért nem támogatom, mert a táborban nem elimináció van és az is a taktika része, hogy ki hogy használja a várait. A másik kettő 1-1 meccs elejéig beférhet.
Üdv Bátor Harcosok!
Mivel családias lesz idén a hangulat (ez a minimum létszám, ami mellett még megcsinálom a tábort), ezért azt gondolom, hogy annak a 8 embernek kell megbeszélnie, hogy milyen térképek legyenek. Én nem bánom, ha csak random lesz, de persze ha szeretnétek lehet vegyesen fix és random is. A fix térképek elég jól le vannak javítva, azon szerintem nem nagyon kell változtatni, csak ki kell választani, hogy melyikek legyenek. HD-ban pedig a templatek lehetnek csak kérdésesek.
A HD verzióban már megállapodtunk, ez lesz az alapja mind az 1vs1 és mind a 2vs2 küzdelmeinek. Mivel csak 8-an vagytok, ezért támogatom a 2 fordulós lebonyolítást is 1vs1-ben, ez 14 mérkőzés (esetleg ráadással 15), ami 5 nap alatt lejátszható, illetve a 2vs2 is lemegy 3 nap alatt 1-1-1 mérkőzéssel, a maradék esti időben is belefér 1-1-1 1vs1 mérkőzés. Mindenki szavazzon, hogy milyen térképeken játszana és milyen templatekat támogatna. Azért jó lenne minden nap napközben 1-1 rövidebb meccs/template, hogy a focira/lábtengóra/vizilabdára is maradjon elég idő.
Aki még nem fizette be az előleget, az kérem, hogy legkésőbb július 3-áig tegye meg. És jelezze, ha SZÉP kártyával fizetné a fennmaradó összeget. Kérdés esetén keressetek bátran! Baráti üdv!