- Köszönetek: 1
Nekem mindegy konkrétan, a HD az jó ötlet, Randomból meg azért a Diamonds annyira nem jött be, a skirmish az nem volt rossz...
Viszont Én is körbeérdeklődném a BP-s autós társaságot hogy nem lenne valakinél még 1 hely +ban teljes időre utazáshoz persze
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Tiszteltem a Társaságnak!
Vologya Mester rugalmasságának is köszönhetően, amit ezúton ismételten köszönök, úgy alakult, hogy a támadás hétvégén részt tudok venni a táborban.
Az előleget ami esetemben a teljes összeg elutaltam, a csapataimat majd küldöm.
Rock'n'Roll!
Sikerült konszenzusra jutni, akkor csak random mappok lesznek 1vs1 ben, vagy a 2 forduló miatt belefér néhány igazi klasszikus a múltból, de igazi klasszikus legyen:)
Üdv Bátor Harcosok!
Hát az aktivitás a válaszadásra nem túl acélos, de azért a társaság 70%-a szavazott a kérdésekre...
Eszerint a 2vs2 tornán minden mérkőzésen RANDOM JEBUS, az 1vs1 tornán minden mérkőzésen RANDOM térképek fognak szerepelni. Véleményem szerint szavazzatok, hogy milyen templatekat játszanátok szívesen és akkor ezekből hozom össze a 14/15 forduló mérkőzéseit. Jó lenne, ha döntésre tudnátok jutni a hétvégéig.
Baráti üdv!
Én a jó öreg jebus-balance-panic hármasra szavazok template ügyben 1vs1-re.
csatlakozok Pisához én is jebus,balance,panicra szavazok
Ez a hármas nekem is jó.
Pupás Melyiket tolta végig 2 vámpírral es ballistával?
Net lesz?
Ne felejtsétek el, hogy 32 órát fogunk játszani jebuson 2vs2-t. Továbbá a délutáni meccsekre kell egy rövidebb template, melyre a skirmish, 2sm2c, mirror templatek alkalmasak.
A változatosság kedvéért játszhatnánk más templaten is.
Szavazok a balance, skirmish es panic 3-asra.
Csak hogy itt is legyen nyoma.
Ne legyen Jebus template 1v1-en valamint a lvl 7 dwellingeket cseréljük, ha nincsenek egyensúlyban.
Legyen Jebus, de maximalizáljuk a számát, valami nem túl nagy számban, mondjuk 2.
lvl7 dwellel mi a gond?
sajátodból úgyis csak egyet lehet elfoglalni, ezt az úri közönség valószínűleg elsőre is megfogja érteni.
Az egyensúllyal van a gond, pl. a páros mindkettő tagja kap lvl 7 dwellt a másik páros egyet sem az elég nagy előnyt jelenthet.
Nincsen semmi gond az egyensúllyal. A Jebusban éppen az a jó, hogy soktényezős. Nem kell szipolyozni.
Ennyi
legalább lesz mire fogni a vereséget.
nem adta...
Én onnan közelíteném meg ezt a kérdést, hogy a jebuson eltöltött 32+ órát követően a társaság többsége biztos akar-e még túlórázni ezen a templaten. Ha igen, Adler javaslata megfontolandó, miszerint korlátozzuk a jebuson játszott meccsek számát. kb 92 (32+ óra 2v2 és 15*4 óra 1v1) órát fogunk játszani összességében, én személy szerint nem szeretném ennek a felét 1 templaten eltölteni (nem vagyok ezzel egyedül).
A dwellingek kérdésében a többiek is véleményt formálhatnának. Végső esetben marad minden úgy, ahogy le lett generálva, aztán lehet sírni
H3 támadás elemzéshez nincs valakinek kedve?
OFF: 10 éve vagyok tagja a közösségnek, biztos, hogy "Junior felhasználó" a megfelelő titulus? Lassan senior korba lépek