A DUEL TORNA MEGRENDEZÉSE A JÁTÉK ONLINE CSATLAKOZÁSI PROBLÉMÁJA MIATT CSÚSZIK! SZÍVES ELNÉZÉSETEKET ÉS TÜRELMETEKET KÉRJÜK!

(Részletek az új fórumban illetve a főoldali hírekben!)

 

A verseny időtartama: ??? 0:00 órától – ??? 24:00 óráig (online)

 

(Az ÉLŐ DÖNTŐ időpontja: ??? () 08:00-20:00 óráig Csili Művelődési Központ (1201 Budapest, Nagy Győri István utca 4-6.) Az élő döntőre minden résztvevőnek SAJÁT számítógépet/laptopot kell hoznia!!!)

 

Jelentkezés: ??? 0:00 órától – ??? 24:00 óráig, a vogyi73@gmail.com e-mail címen.

 

A jelentkezéshez szükséges adatok:

1. Név

2. Steam/UPlay név

3. E-mail cím

4. Mobiltelefonos elérhetőség

(bármely adat elmaradása a jelentkezés érvénytelenségét vonja maga után!)

 

 

Szabályok

 

A játékot EREDETI Might and Magic Heroes VII. játékkal kell játszani. A játékot folyamatosan frissíteni kell a legfrissebb patch-ekkel (javító fájlokkal), amit annak megjelenése után rögtön fel kell telepíteni. (Jelenleg az 1.6-os patch.)

 

A jelentkezés lezárása után a nevezőket lehetőség szerint 4 fős csoportokba sorsoljuk és megcsináljuk a mérkőzések beosztását, amelyet itt teszünk közzé. A csoportban mindenki ellen kell játszani 2 mérkőzést, amennyiben ennek eredménye 1-1, akkor egy 3. mérkőzésen kell eldönteni a győztes személyét, így a mérkőzések végeredménye 2-0 vagy 2-1 lehet. A csoport győztese automatikusan továbbjut a döntőbe. (Természetesen, ha 48 főnél több jelentkező lesz, akkor a lebonyolítás minimálisan változhat!) Amennyiben kevesebb a jelentkező, úgy a létszám feltöltése miatt a legjobb 2. helyezettek közül is lehetnek továbbjutók (ezt csak a létszám függvényében lehet véglegesíteni).

 

Várválasztás: Azt, hogy ki ellen milyen várral kell harcolnod, eliminációval kell eldönteni. (Minden egyes mérkőzés előtt kell eliminálni!) Ez azt jelenti, hogy a piros (kezdő színű) játékos kizár 1 várat, majd a kék (második színű játékos) zár ki 1-et, majd megint a piros, így a fennmaradó 3db várból a kék választ várat, majd a maradék 2 várból pedig a piros. Azt, hogy ERŐ vagy MÁGIA hőssel játszod a mérkőzéseket, azt a vár ismeretében szabadon eldöntheti minden játékos, ahogy azt is, hogy melyik variációjú csapatösszetételt választasz (1-2-3 vagy RANDOM) az adott mérkőzésre. Akinek marad csapata, az a győztes. Az elementálokkal aratott győzelem is teljes értékű győzelemnek számít!

 

Eredmény küldése: A mérkőzések eredményeiről mindkét félnek e-mailt kell küldenie a vogyi73@gmail.com e-mail címre. Amennyiben egyik fél reportol, a másik pedig nem, akkor azt a felet tekintjük győztesnek, aki a végeredményről tájékoztatást küldött. Lehetőség szerint a végcsata előtti lépésről mentést illetve print screen-nel képet is kell mellékelni. Ha egyik fél sem küld eredményt, akkor automatikusan 0 pont jár a mérkőzésért mindkét félnek. Akinek lehetősége van, rögzítheti is a meccseket (pl. Twitch), de ez nem kötelező. Azonban a későbbiekben ezekből a felvételekből lehetne összeállításokat készíteni és ebből tanulni, melyet honlapunkon közzé tennénk.

 

Jutalmazás: A versenyt a PlayOn kiadó szponzorálja. Az élő versenybe bejutó legjobb 12 játékos az alábbi díjazásban részesül:

 

 

1. helyezett:

Razer DeathAdder Chroma egér

Might & Magic Heroes 7 Collectors Edition

Might & Magic Heroes 7 powerbank

Might & Magic Heroes 7 póló

 

2. helyezett:

Might & Magic Heroes 7 Collectors Edition

Might & Magic Heroes 7 powerbank

Might & Magic Heroes 7 póló

 

3-4. helyezett:

Might & Magic Heroes 7 DVD

Might & Magic Heroes 7 powerbank

Might & Magic Heroes 7 póló

 

5-12. helyezett:

Might & Magic Heroes 7 powerbank+póló