- Köszönetek: 0
Csak annyi kérésem lenne és szerintem másoknak is, ha majd megcsináltad a másik topicot a magyarításhoz, kérlek linkeld be ide, hogy ne kelljen majd nekünk keresgélni azt és már csak azt kelljen figyelnünk ne pedig mind a kettőt egyszerre.
Köszi.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Fegrtet95!
Természetesen ide is terveztem belinkelni, hogy aki csak ez miatt követi ezt a topicot, azokat át tudjam irányítani a saját topicomba, és ez pedig megmaradjon a Heroes-magyarításoknak.
Sziasztok!
Bocsi az off-ért vagy ha rossz helyre írok, de nem akartam ezért új topicot nyitni.
Megvettem gog-on a negyedik rész complette-t, mert elkapott a nosztalgia és szükségem lenne a magyar nyelvi fájlokra hozzá. Ha valaki megtudja oldani, hogy elküldi nekem, az jelezze felém legyen olyan kedves.
Köszönöm előre is!
Szia!
Kisfiam (9 éves) aktívan játszik a Heroes III és IV complete verziókkal. Angollal is jól boldogul, de a történet jobb megértéséhez gondoltam felteszem neki magyarul. GoG-os van meg mindkettőből. Szeretnék érdeklődni, hogy elérhető a Herooes III és Heroes IV complete GoG verzióhpz is a magyarításod. Ha igen köszönettel vennék egy linket hozzá.
Hali! Nekem is megvan illetve meg van a régi lemezes magyar szinkronos. Össze tudtam hozni,hogy magyar legyen. Ha lesz időm szívesen elküldöm a nyelvi fáljokat. Irj a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.
Kaphatunk valamicskét "karácsonyi ajándékként" (ami ki is próbálható) idén esetleg?
Szia
Még új vagyok, de én is azzal a problémával küzdök mint az előttem szóló. Eltudnád légyszíves nekem is küldeni a magyarosítást, illetve leírni, hogy mi is a pontos menete a magyarrá tételnek? Előre is köszönöm.
Már komolyan aggódok nem is s fordítás miatt hanem akár az egészséged miatt, mert még nem voltál ennyire hallgatag.
Kérlek adj valami életjelet magadról, köszi.
Több mint egy éve nem volt belépve..
Valaki írhatna neki privátot, arról hátha kap emailt és ír.. Nekem nem megy a privát...
Nagy segítség lenne, ha tudnánk vele valamilyen úton kommunikálni, hogy mi történt.:/
Remélhetőleg nincs semmi gebasz a mindennapjaiban, amiért nem jelentkezik.
Sajnos a profilokban nem látni, hogy ki milyen email-lel regisztrált itt, hogy legalább oda tudnánk privátot küldeni neki.
Sikerült valamit kideríteni? Kár lenne ezért a projektért!
Nekem sajnos semmit. Nem találtam meg az email címét, hogy privátban érdeklődni tudjak.
Tartok tőle, hogy marad a fiókban a projekt, pedig nagyon ígéretes volt :/
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, még nem olyan rég megvásároltam Steamen a Heroes V alapjátékot + a 2 kiegészítő DLC-t ( nosztalgiázni szeretnék
, viszont sehogy sem tudom magyarosítani, azt írja ki, hogy a játék nincs telepítve, így nem alkalmazható a frissítés. Szerintettek az lehet a baj, hogy a Steamen vettem meg és ezért nem engedi honosítani?
Köszi előre is a segítséget!