- Köszönetek: 1
Bogpistával most hétvégén játszottunk volna de nem tudtam elérni egyelőre.Inkább lejátszanám később,mint a játék nélküli 3 pont,így halasztást kérek.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Dreegarral nemtudom mi a szitu, de nemadott életjelet, pedig próbálkoztam Emailen is...
Ha lehet azért várjuk már meg a halasztási idő végét is azért
Hail,
az ünnepek után totális káosz tört ki a cégnél így nem néztem kb semmilyen fórumot. Igyekszem pótolni a meccseim, a hét második felétől (csütörtök) játszom mindenkivel akivel szükséges : )
Sziasztok!!! Juukey - Alyr mecs lenne... De még mindig nem reagált se az üzimre se itt... Valaki tud róla valami? Köszi
Helló!
Hungarian-nak nem tudok itt privát üzenetet küldeni. Szeretném befejezni a félbe hagyott meccsünket, ezért itt kérnék időpontot!
Köszi!
Mikor frissül a bajnokság állása? Th elé szeretnék kerülni
vs Bogpista:
http://www.twitch.tv/dave_hun
BUÉK
nyertél
ha lehet egy kérésem, s szépen kérem - elöször - 2016 ban ezt a fórumot felejtsük el, mert ez kegyetlen.
A régebbi jobban feküdt a korosztályomnak, kösz.
4.forduló
Bogpista vs Dave
Fortress vs Tower
Korbac vs Wystan
Boomerang
Nem terveztem sokmindent előre erre a mapra,gondoltam stronghold vagy tower leszek ha bennmarad valamelyik,stronghold az olcsósága és lehetőleg mass haste miatt,tower elhúzódó játék esetén lesz király.Első hét tök jól ment,kivéve hogy kriptában 2x is mellékattintottam és elbuktam 21 gremlint a 0 helyett.Na sebaj,refuban visszajött 16 Aranybánya talán 6. nap lett meg,wystan watert kapott 4.szinten,earth magicet akartam mert fortressnek nagyon kicsi eséllyel lesz air mágiája,de végül elfogadtam a watert mert volt bless a várban,meg dispel is jó,és nem akartam 3.skillnek szart.Witch hutban lett offense.2.hét közepén bevertem a pack küklopszot középen a várért,meg a fantasztikus reliket (+10% resist) ,kardom egész játék során nem volt,a saját 2 major artim legios izé meg tűzgömb volt.Ezt tetézte hogy nem tudtam,hogy középen a hidrák +2allt adnak,így skillekben elég nagy hátrányom volt.Cserébe enyém volt a közép ahol építettem city hallt meg fővárban capitolt így napi 7k gold jött.Kiszedtem az összes létező pénzes épületet beleértve a középső naga bankot,így lehetett titánom 3.héten,de a többi lényt nemigen tudtam még kivenni.Korbac átment offenzívba középtájt,és azt terveztem hogy beülök a várba de nem sikerült sose jól láncot kiépíteni,így inkább az aranybányák felé mentem,gondoltam jó +xp lesz a 2x140 gólem.Így is történt,lett expert tactics is az offense,armor,archery,water mellé.Megpróbáltam elvágni az utánpótlás vonalát Pistának,de nem volt rá esély mert nagyon lassú volt a főhősöm és red volt.Az ő külső tavernja segítségével keltettem kis zavart,végül kis időhúzás után ki tudtam venni a full sereget 3 genie meg pack gargoyle kivételével,és jött a főcsata.
Wystan 10 13 7 7 70 mana
6 titán 13 naga queen 17 master genie 26 magi 39 iron gólem 30 obsidian gargoyle 200+ kék gremlin
vs
Korbac 11 17 9 8 160 mana
68 lizard 34 g. basilisk 92 gnoll 55 dragon fly 20 mighty gorgon 7 chaos hydra 14 monarch
A terep közepén volt nagy szakadék meg sarokban egy tócsa ahova bevédtem magam tacticcsal.Lényegében csak ice boltot toltunk végig,meg én blesst is.Volt offensem de hasznát nem vettem mert nem jött közel a hidrákkal meg gorgonokkal,csak baziliszkuszt küldte előre meghalni miközben a lövészek tették a dolgukat,1-2 luck is jött,meg a 10%os resisttel 20 kör alatt vagy 2-3 resist ami átlagosnak mondható.Túlélte 13 naga 35 gólem 2 titán 2 magi 1 gargoyle.Ha nincs a terep akkor nemtudom ki nyer,akkor is nyilván ugyanúgy beállok és akkor sem jöhet előre a lassabb lényekkel mert a teli nyíl az teli nyíl,szóval ugyanott tartunk,a hátulról ice boltozás így is a legjobb taktika volt a fortress seregnek.Köszi a meccset!
Sziasztok!
Az eredmények frissültek. Kérem, hogy akik haladékot kértek azok hamarosan játszák le azokat. Köszönöm!
Adler kivel játszottál?
5. Forduló Cursed Mines
2016-01-04 2016-01-31
Dave - Jou
Dreegar - Embertervez
Ssth - Bobibubi
Csizu - Bozso
Nimbus - Teki1986
Bogpista - Dragon
Kiki - Edem
Karesz - Juukey
Alyr - Hungarian
Norbakk - Adler
Zodmund - Merlin
Jó meccseket!
Mindenki túltolta a szilvesztert?
Teki:
vs Bozso
Rampart vs Rampart
Mirror template
Jou van esetleg valami elérhetőséged ami interaktívabb mint az email? Skype, Facebook esetleg? Mert így több napos eltéréssel történő üzenetváltás nem vmi hatékony. Pls küldd el priviben v mailben ha van ilyened.
Szisztok!!!
Juukeytöbbszöri keresésre se reagált nem tudom mi van vele! Tud róla valaki bármit?
Hungarian Neked mikor lenne jó hogy lejátszuk a fordulóban a mecsünket?
Sziasztok!
5. forduló Cursed Mines
Norbakk (Tower) - Adler(Rampart)
Az eliminálásnál towert választottam a dungeon helyett. Towert szerettem volna akár rampart áron is. Kezdésnek gremlint fejlesztettem és kaptam egy főnix vári hőst Labethát, akivel első nap el akartam foglalni a legközelebbi bányát. Figyelmetlen voltam a nekrós blokknál vesztettem 12 gremlint, aztán Labetha water elementáljai miatt nem értem be a bányába. Jött Gurnisson is bányászni, így ez a két hős fejlődött az elején, de Gurnissonnak 4 basic skillje volt, Labethának pedig meglett az expert föld. Harmadik napra elfoglaltam a bányákat, valamint a másik vár(Conflux) is meglett közbe. Bányák közül 5 gem, 2 mercury, 1 sulfur, 2 ore volt...itt kicsit bepánikoltam, hogy nincs fizu, akkor a titánok nem dolgoznak. Az első héten is csereberélni kellett össze-vissza, hogy meglegyen a giant+castle. Második várral nem foglalkoztam csak egy mage guildet húztam, amiből jött slow. Bányák után lementem a behemótokhoz, és itt vált el, hogy Labethát választom. Egy pillangó meg air elementál bánta csak a csatát. Majd innen le a piros sátorért, ahol a blokkom fejlett pszichikai elementál volt, no slow motion...
Második héten próbáltam életet lehelni a gazdaságba. Gondolkoztam a szellem sárkányokon is, de nem volt taktikája senkinek se, végül úgy döntöttem, hogy inkább rendesen kipucolom a mocsarat. A hét második felébe pedig az alvilágon növeltem a skilleket. Kaptam +4pajzsot,+ogre bunkóst, +5spellt. Harmadik hét elején kifosztottam az utópiát, onnan kaptam titános vértet és pajzsot. De így se tudtam kivenni minden lényt se felfejleszteni. Ötödik nap levertem a fekete sárkányokat és átmentem Adlerhoz. Hetedik nap bevettem a második számú várát, ami rampart volt és citadell+fa ki volt építve. Aggódtam a dupla vár miatt, de Labetha értékei (14, 22, 24, 14, 200valamennyi mana)jobbak voltak, Adler Tyris (13, 17, 7,8, 80mana) értékeinél.
Negyedik héten az utánpótlással érkezett 2 titán, pár gin, gremlin. Vízköpőkből a játék eleji mennyiséget vettem csak meg, kőgolemből pedig azt se. Mindegyikből 2-2 volt nálam a csatában, gremlinek is maradtak otthon meg mágusok is asszem. Csata 4.3-nál: Ellen 5 gold dragon, 14egyszarvú, sok ent, 24pegazus, 98 grand elf, kb 80 törpe, kb 115 kentaúr. Nálam 7titán, 13 upg naga, 21master gin, 20+ mágus, 2 kőgólem, 2 vízköpő, kb 200 gremlin. Tyris taktika mass haste plusz fű, így a plusz egy speed nyakláncom kevés volt, az elfek is lőttek. Majd az első roham után chain lightingoltam az elfekre. Következő körbe Adler élesztette az elfeket, én meg meteor showereztem a titán melletti ellenségeket.Végül Tyris manája elfogyott, 5 aranysárkány még állt, nálam pedig 7 titán. Így a mana és a spell különbség eldöntötte a csatát. Black market-on recantert lehetett kapni, aggódtam, hogy Adlerhez kerül...
Még egyszer köszönöm a játékot Adlernak!
U.i.:4 fordulóból van egy félbehagyott meccsem Hungariannel, remélem azt is be tudjuk fejezni.